OpvoedKanjers in Fijnaart

Vanuit een liefdevolle, veilige en vertrouwde relatie met kinderen hen hulp en ondersteuning bieden daar waar ze dat nodig hebben

Over OpvoedKanjers

OpvoedKanjers valt onder de rubriek coaching in Moerdijk.

Anneke Kleinloog is het gezicht en de drijvende kracht achter OpvoedKanjers. Jarenlang heb ik als pedagogisch medewerker en teamleider op verschillende werkplekken ervaring opgedaan. nadat ik de de post-bachelor opleiding Orthopedagogiek heb gevolgd, werd het tijd voor wat nieuws.

Met Opvoedkanjers sta ik graag klaar voor gezinnen en scholen waarvan de kinderen of de ouders en leerkrachten wat extra ondersteuning nodig hebben in uitdagingen die je in de opvoeding en begeleiding van kinderen tegen komt.

Ben je op zoek naar hulp of ondersteuning? Wellicht omdat je even door de bomen het bos niet meer ziet? Je het even niet meer weet, je kind last heeft van faalangst,ADHD, je kind een sterke wil heeft, hoogsensitief is? Je last hebt van concentratieproblemen, je hoofd vol is? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Opvoedkanjers.

Om de juiste begeleiding te geven die kinderen nodig hebben, ben ik trainer geworden van een aantal geweldige programma's. De programma’s die ik gebruik zijn er altijd op gericht om het welzijn van de kinderen te vergroten.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OpvoedKanjers uit de rubriek coaching uit Moerdijk is gevestigd aan de Kadedijk 77 in Fijnaart. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11589343.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij OpvoedKanjers zijn o.a. :