Luxe bakkerij van Boxel in Moerdijk

Luxe bakkerij van Boxel: Brood & banket.

Over Luxe bakkerij van Boxel

Luxe bakkerij van Boxel valt onder de rubriek bakkerij in Moerdijk.

Bij Luxe bakkerij van Boxel kunt u terecht voor heerlijke vers gebakken brood. OOk voor heerlijk banket kunt u bij Luxe bakkerij van Boxel terecht. Jan van Boxel is opgegroeid in deze bakkerij en is sinds april 2017 trotse opvolger. Met veel passie voor het vak is hij zijn roeping blijven volgen: Het bakkersvak!

Om de 2 weken komt er op de website een heerlijk nieuw product dat u kunt komen proeven in de bakkerij of online kunt bestellen.

De bakkerij is gevestigd in de plaats Moerdijk. Met een traditie als dorpsbakker is de naam wel bekend in de regio. Ook is er voor het dorp Moerdijk en omstreken de mogelijkheid tot bezorgen of afhalen van een bestelling. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een bestelling plaatsen.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Ook staat daar precies wat wij te bieden hebben. Ook kunt u natuurlijk langskomen in de bakkerij. Voor vragen kan er natuurlijk altijd even contact worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Luxe bakkerij van Boxel uit de rubriek bakkerij uit Moerdijk is gevestigd aan de Grintweg 13 in Moerdijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0168-412304.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij Luxe bakkerij van Boxel zijn o.a. :

Nieuws van Luxe bakkerij van Boxel in Moerdijk

Woensdag Appelflappendag

Woensdag Appelflappendag

Voor een heerlijke appelflap op woensdag, vers uit de oven !