Coach Barbara Rubbens in Klundert

Coach Barbara Rubbens

Over Coach Barbara Rubbens

Coach Barbara Rubbens valt onder de rubriek coaching uit Moerdijk.

Coachen gaat altijd over veranderen. Met veel plezier begeleid ik je op de weg naar moeiteloos leven en werken. Als jij iets wezenlijks wil veranderen in je leven, maar het lukt niet in je eentje, en het nu toch echt moet gebeuren, sta ik voor je klaar om jou te begeleiden.

Ooit heb je geleerd om pijnlijke gevoelens te voorkomen. "Ik ben niet goed genoeg" deze en andere overtuigingen kunnen je gevangen houden. Als coach hanteer ik een effectieve techniek om deze overtuigingen te onderzoeken. In dit proces van zelfonderzoek onthul je wat voor jou niet waar is, wat jij werkelijk voelt en wat jou bevrijdt.

De oplossing zit in jezelf. Als effortless coach kan ik je helpen je vaste overtuigingen te onderzoeken om aan het licht te brengen wat voor jou ook waar is.

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn eigen Facebookpagina. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coach Barbara Rubbens uit de rubriek coaching uit Moerdijk is gevestigd aan de Zevenbergseweg 13 in Klundert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22690619.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coach Barbara Rubbens zijn o.a. :